• Kotka
  • Lappeenranta
  • Mikkeli
  • Savonlinna

Hanki Vauhti-Takuu Lisäturva autollesi

Vauhti-Takuu lisäturva

Auto tarkastetaan Vauhti-Takuu ohjeiden mukaisesti. Tarkastus tehdään ammattitaidolla ja siksi tarkastukselle myönnetään takuu. Tarkastuksessa tarkistetaan auton komponenttien toiminta ja havaitut viat korjataan ennen kuin auto luovutetaan asiakkaalle. Myös auton huoltohistoria käydään läpi. Kaikilla Vauhti-Takuu autoilla on täydellinen huoltohistoria. Huollot ovat myös ajantasalla, kun auto luovutetaan asiakkaalle.

Takuu

Myönnämme tehdylle kuntotarkastukselle 12kk/20 000km takuun.

Sitoudumme korjaamaan ne osat, jotka rikkoutuvat takuuaikana vikaa edeltävään kuntoon, mikäli rikkoutuneelle osalle on takuu myönnetty. Auton käyttäjän vastuulla on huoltaa ja ylläpitää autoa huolto- ja käyttöohjekirjan mukaisesti, jotta takuu pysyy voimassa.

Valikoituja laatuyksilöitä

Vauhti-Takuu tarkastuksen lähtökohtana on, että on auto alle 9-vuotias ja alle 180 000km ajettu. Kun valitset Vauhti-Takuu kuntotarkastetun auton itsellesi, tiedät tehneesi hyvät autokaupat.

Saat tarkastuslomakkeen mukaasi

Saat kopion tehdystä kuntotarkastuksesta mukaasi. Siitä näet kuinka laaja tarkastus autolle on tehty, sekä koska auto on viimeksi huollettu ja koska se pitää seuraavan kerran huoltaa.

Yksilöity takuutodistus

Saat myös kirjallisen takuutodistuksen. Siihen on yksilöity tarkastettu autosi, sekä siitä löytyy myös täydelliset takuuehdot.

Takuukorjaukset

Vaikka auto on tarkastettu huolellisesti on olemassa mahdollisuus, että autoon tulee jokin vika. Apua saat siinä tilanteessa Vauhti-Takuun asiakaspalvelunumerosta. Ole yhteydessä meihin niin ohjaamme sinut korjaamolle, joka selvittää mistä vikatila johtuu. Kun vika ja sen aiheuttaja on saatu selville, voimme ilmoittaa sisältyykö sen korjaus takuuseen.

Auton ylläpito

Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen korjaamoon, ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu.

Autoa pitää huoltaa ja hoitaa myös määräaikaishuoltojen välissä; pidä auto puhtaana sisältä ja ulkoa, älä anna autoon kertyä jäätä ja lunta talvella. Kurkkaa myös konepellin alle aika-ajoin ja tarkista nestepinnat sekä tarkista silmämääräisesti, ettei siellä näy mitään vuotoja. Kuuntele myös autoasi. Pistä välillä radio kiinni ja kuulostele kuuluuko ylimääräisiä ääniä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikessa auton korjauksiin tai huoltamiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelijamme on auto-alan ammattilaisia ja uskomme pystyvämme antamaan vastaukset kysymyksiisi.

Vauhti-takuun asiakaspalvelu
puh. 09 4241 4781

 

Takuun sisältö

Alle 6-vuotiaalle ja alle 150tkm ajetulle auton tarkastukselle myönnämme takuun kaikille listassa oleville osille. Auton ollessa vanhempi tai enemmän ajettu, takuu myönnetään kohdissa 1-4 luetelluille osille. Täydelliset takuuehdot on ilmoitettu takuutodistuksessa.

1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:
Moottorin sisäiset voidellut  liikkuvat osat: männät, männän renkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka- akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde
(ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Jarrupääsysylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs- hydrauliaggregaatti, Abs- anturi ja Abs- järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs- kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkinlevy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:
Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄJESTELMÄN OSAT:
Pakosarja, EGR- venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (pois lukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät)

10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:
Lasinnostimen vivusto, – katkaisijat, – moottorit. Keskuslukituksenavain, vastaanotin, – moottorit, – lukot ja –vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, – katkaisijat, -tutka ja –poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektorinen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)

Vauhti-takuun asiakaspalvelu
puh. 09 4241 4781

 

Ota yhteyttä ›