• Kotka
  • Lappeenranta
  • Mikkeli
  • Savonlinna

Vaihtoautot Kotka

Oletko harkinnut laadukkaan ja luotettavan vaihtoauton ostamista? Tule auto-ostoksille Vauhti-Vaunuun! Myymme siistit ja hyväkuntoiset vaihtoautot Kotkassa. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen valikoiman käytettyjä vaihtoautoja, jotka on huollettu, tarkastettu ja katsastettu – autot ovat siis täysin ajokuntoisia ja valmiita tien päälle.  Vauhti-Vaunulla on yli 70 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä autokaupasta, ja Kotkan lisäksi löydät liikkeemme myös Mikkelistä, Savonlinnasta ja Lappeenrannasta. Tervetuloa hakemaan sinulle paras vaihtoauto!

Vaihtoautot kaikilta merkeiltä – tutustu valikoimaan

Olipa mielessäsi sitten farkku, sedan tai pakettiauto, laaja autovalikoimamme takaa sen, että meillä on aina tarjota mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita vastaavia vaihtoautoja. Vauhti-Vaunusta löydät lukuisia eri merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja, kuten Toyota, Volkswagen, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Audi, Nissan, ja Chrysler – vain muutamia merkkejä mainitaksemme. Nettisivuillamme on käytössä näppärä hakutyökalu, jonka avulla voit selailla haluamasi merkin vaihtoautoja tai vaihtoehtoisesti koko valikoimaamme. Hakutyökaluun voit syöttää muitakin kriteereitä, kuten hintahaarukan, ajetut kilometrit, vaihteiston tai käyttövoiman (bensiini tai diesel). Näin löydät nopeasti mieluisesi vaihtoautot Kotkassa tai muissa toimipisteissämme.

Käytetyt vaihtoautot netistä & liikkeistä

Jos et halua ostaa uutta autoa, käytetty vaihtoauto on hyvä ratkaisu tarpeisiisi. Käytetyt autot päätyvät liikkeeseemme vaihdossa uudempien tieltä, ja ennen myyntiä olemme tietysti tarkistaneet, että kaikki on kunnossa ja moottori hyrrää moitteetta. Valikoimiimme kuuluvat käytetyt vaihtoautot kaikilta tunnetuilta automerkeiltä. Myymme käytetyt vaihtoautot Kotkassa mukavaan hintaan – tutustu valikoimaan netissä tai tule käymään liikkeeseen niin kerromme sinulle mielellämme lisää valikoimasta.

Vauhti-Vaunusta Kotkan vaihtoautot hyvään hintaan

Vauhti-Vaunusta löydät siistit ja hyväkuntoiset vaihtoautot Kotkassa mukavan ja asiantuntevan palvelun kera. Vauhti-Vaunu välittää vaihtoautot myös Mikkelissä, Savonlinnassa ja Lappeenrannassa – kattavan myymäläverkostomme ansiosta löydämme sinulle varmasti tarkoituksiisi sopivimman vaihtoauton. Muista, että meillä voit myös huoltaa autosi.

Hakuehdoilla löytyi: 2

Kallein ensin | Halvin ensin

Paikallinen Autoasi-korjaamo

Goodyear-rengasmyynti

Vauhti-Vaunu Huoltoluotto

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi.

Voit maksaa autosi huollon, renkaat ja varaosat kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Lue lisää ja hae luotto Kaupunkisi sivulta:

Kotka
Lappeenranta
Mikkeli
Savonlinna

Rengashotelli

Vauhti-Vaunun Rengashotellissa säilytät renkaasi kätevästi edulliseen 65 €:n kausihintaan. Palvelu sisältää renkaiden vaihdon, pesun, kuntotarkastuksen sekä säilytyksen.

Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä myyntiin

Kotka

Jumalniementie 2
48600 Kotka
Puh. 040 8410476
huolto.kotka@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Lappeenranta

Ajurinkatu 8
53500 Lappeenranta
Puh. 040 8431091
huolto.lappeenranta@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Mikkeli

Otavankatu 21
50130 Mikkeli
Puh. 040 5516515
huolto.mikkeli@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Savonlinna

Mertajärventie 8
57220 Savonlinna
Puh. 040 8416527
huolto.savonlinna@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat