• Kotka
  • Lappeenranta
  • Mikkeli
  • Savonlinna

Vaihtoautot Mikkeli

Löydä parhaat vaihtoautot Mikkelissä! Vauhti-Vaunu tarjoaa asiakkailleen erinomaisen valikoiman käytettyjä vaihtoautoja. Liikkeemme vaihtoautot on huollettu, tarkastettu ja katsastettu ­– menopelit ovat siis täysin ajokuntoisia ja turvallisia ajaa. Vauhti-Vaunulla on yli 70 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä autokaupasta, ja Mikkelin lisäksi löydät liikkeemme myös Kotkasta, Savonlinnasta ja Lappeenrannasta. Tervetuloa hakemaan sinulle paras vaihtoauto!

Laadukkaat käytetyt autot Mikkelistä

Vaihtoauto on aina enemmän tai vähemmän käytetty. Se ei kuitenkaan tarkoita, että auto olisi huono; käytetyt autot päätyvät liikkeeseemme uudempien tieltä, ja ennen myyntiä olemme tarkistaneet, että kaikki on kunnossa ja moottori hyrrää moitteetta. Valikoimiimme kuuluvat käytetyt autot kaikilta tunnetuilta automerkeiltä. Myymme käytetyt autot Mikkelissä mukavaan hintaan – tutustu valikoimaan netissä tai tule paikan päälle käymään.

Meiltä kaikenmerkkiset vaihtoautot edullisesti

Vauhti-Vaunusta löydät lukuisia eri merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja. Mahdollisimman laaja valikoima takaa sen, että meillä on aina tarjota asiakkaillemme hyvä vaihtoauto edullisesti. Toyota, Volkswagen, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Audi, Nissan, Chrysler – löydä vaihtoautot näiltä ja useilta muilta merkeiltä kätevän nettihakumme avulla. Hakutyökalun avulla voit myös rajata hakua, ja laittaa hakukiriteereiksi esimerkiksi:

  • manuaalivaihteinen auto
  • automaattivaihteinen auto
  • bensiiniauto
  • dieselauto

Hakutyökaluun voit syöttää muitakin kriteereitä, kuten hintahaarukan sekä ajetut kilometrit. Katso myös muiden toimipisteidemme valikoima kätevästi sivuiltamme! Vauhti-Vaunu välittää hyväkuntoiset ja edulliset vaihtoautot Mikkelissä, Kotkassa, Savonlinnassa ja Lappeenrannassa.

Tule hakemaan vaihtoauto Vauhti-Vaunusta

Kun haussa on huollettu ja hyväkuntoinen vaihtoauto, tule katsomaan Vauhti-Vaunun tarjonta lisäpalveluineen. Meiltä löydät parhaat vaihtoautot Mikkelissä mukavan ja asiantuntevan palvelun kera. Muista, että meillä voit myös huoltaa autosi.

 

Hakuehdoilla löytyi: 100

Kallein ensin | Halvin ensin

Paikallinen Autoasi-korjaamo

Goodyear-rengasmyynti

Vauhti-Vaunu Huoltoluotto

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi.

Voit maksaa autosi huollon, renkaat ja varaosat kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Lue lisää ja hae luotto Kaupunkisi sivulta:

Kotka
Lappeenranta
Mikkeli
Savonlinna

Rengashotelli

Vauhti-Vaunun Rengashotellissa säilytät renkaasi kätevästi edulliseen 65 €:n kausihintaan. Palvelu sisältää renkaiden vaihdon, pesun, kuntotarkastuksen sekä säilytyksen.

Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä myyntiin

Kotka

Jumalniementie 2
48600 Kotka
Puh. 040 8410476
huolto.kotka@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Lappeenranta

Ajurinkatu 8
53500 Lappeenranta
Puh. 040 8431091
huolto.lappeenranta@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Mikkeli

Otavankatu 21
50130 Mikkeli
Puh. 040 5516515
huolto.mikkeli@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Savonlinna

Mertajärventie 8
57220 Savonlinna
Puh. 040 8416527
huolto.savonlinna@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat