• Kotka
  • Lappeenranta
  • Mikkeli
  • Savonlinna

Vaihtoautot Mikkeli

Löydä parhaat vaihtoautot Mikkelissä! Vauhti-Vaunu tarjoaa asiakkailleen erinomaisen valikoiman käytettyjä vaihtoautoja. Liikkeemme vaihtoautot on huollettu, tarkastettu ja katsastettu ­– menopelit ovat siis täysin ajokuntoisia ja turvallisia ajaa. Vauhti-Vaunulla on yli 70 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä autokaupasta, ja Mikkelin lisäksi löydät liikkeemme myös Kotkasta, Savonlinnasta ja Lappeenrannasta. Tervetuloa hakemaan sinulle paras vaihtoauto!

Laadukkaat käytetyt autot Mikkelistä

Vaihtoauto on aina enemmän tai vähemmän käytetty. Se ei kuitenkaan tarkoita, että auto olisi huono; käytetyt autot päätyvät liikkeeseemme uudempien tieltä, ja ennen myyntiä olemme tarkistaneet, että kaikki on kunnossa ja moottori hyrrää moitteetta. Valikoimiimme kuuluvat käytetyt autot kaikilta tunnetuilta automerkeiltä. Myymme käytetyt autot Mikkelissä mukavaan hintaan – tutustu valikoimaan netissä tai tule paikan päälle käymään.

Meiltä kaikenmerkkiset vaihtoautot edullisesti

Vauhti-Vaunusta löydät lukuisia eri merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja. Mahdollisimman laaja valikoima takaa sen, että meillä on aina tarjota asiakkaillemme hyvä vaihtoauto edullisesti. Toyota, Volkswagen, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Audi, Nissan, Chrysler – löydä vaihtoautot näiltä ja useilta muilta merkeiltä kätevän nettihakumme avulla. Hakutyökalun avulla voit myös rajata hakua, ja laittaa hakukiriteereiksi esimerkiksi:

  • manuaalivaihteinen auto
  • automaattivaihteinen auto
  • bensiiniauto
  • dieselauto

Hakutyökaluun voit syöttää muitakin kriteereitä, kuten hintahaarukan sekä ajetut kilometrit. Katso myös muiden toimipisteidemme valikoima kätevästi sivuiltamme! Vauhti-Vaunu välittää hyväkuntoiset ja edulliset vaihtoautot Mikkelissä, Kotkassa, Savonlinnassa ja Lappeenrannassa.

Tule hakemaan vaihtoauto Vauhti-Vaunusta

Kun haussa on huollettu ja hyväkuntoinen vaihtoauto, tule katsomaan Vauhti-Vaunun tarjonta lisäpalveluineen. Meiltä löydät parhaat vaihtoautot Mikkelissä mukavan ja asiantuntevan palvelun kera. Muista, että meillä voit myös huoltaa autosi.

 


Warning: file_get_contents(http://services.netwheels.fi/vauhtivaunu/api/haku?tp=&vmmin=&vmmax=&hintamin=&hintamax=&vaihteisto=&kmmin=&kmmax=&malli=&merkki=&kayttovoima=&): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs1/36/vauhtiva/public_html/wp-content/themes/vauhtivaunu/vaihtoautot-tpl.php on line 235

Warning: file_get_contents(http://services.netwheels.fi/vauhtivaunu/api/haku): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/fs1/36/vauhtiva/public_html/wp-content/themes/vauhtivaunu/vaihtoautot-tpl.php on line 284

Hakuehdoilla löytyi: 0

Kallein ensin | Halvin ensin

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/fs1/36/vauhtiva/public_html/wp-content/themes/vauhtivaunu/vaihtoautot-tpl.php on line 302