• Kotka
  • Lappeenranta
  • Mikkeli
  • Savonlinna

Vaihtoautot Savonlinna

Oletko ajatellut hankkia hyväkuntoisen vaihtoauton? Suuntaa kulkusi Vauhti-Vaunuun – myymme hyvinpidetyt ja siistit vaihtoautot Savonlinnassa. Liikkeestämme löydät monipuolisen valikoiman vaihtoautoja, jotka on huollettu, tarkastettu ja katsastettu moitteettomaan ajokuntoon. Tehdään vain paperityöt, ja voit hypätä uuteen autoosi ja hurauttaa tien päälle! Vauhti-Vaunulla on yli 70 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä autokaupasta, ja Savonlinnan ohella pyöritämme liikkeitä myös Kotkassa, Lappeenrannassa ja Mikkelissä. Tervetuloa hakemaan sinulle paras vaihtoauto!

Vaihtoautot edullisesti kaikilta merkeiltä

Vauhti-Vaunusta löydät lukuisia eri merkkisiä ja mallisia vaihtoautoja. Toyota, Volkswagen, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Audi, Nissan, Chrysler – löydä hyväkuntoiset vaihtoautot näiltä ja useilta muilta merkeiltä liikkeestämme. Laaja valikoima takaa sen, että meillä on aina tarjota asiakkaillemme mahdollisimman sopiva vaihtoauto edullisesti. Nettisivuillamme on käytössä kätevä ja helppokäyttöinen hakutyökalu, jonka avulla voit selailla haluamasi merkin vaihtoautoja tai koko valikoimaamme. Hakutyökaluun voit syöttää muitakin kriteereitä, kuten hintahaarukan, ajetut kilometrit, vaihteiston tai käyttövoiman (bensiini tai diesel). Näin löydät nopeasti mieluisesi vaihtoautot Savonlinnassa sekä muissa toimipisteissämme.

Vähän käytetyt vaihtoautot Savonlinnan Vauhti-Vaunusta

Aina ei tarvitse ostaa uutta, kun käytettykin on varteenotettava vaihtoehto. Tämä pätee erinomaisesti vaihtoautoihin. Käytetyt autot päätyvät liikkeeseemme vaihdossa uudempien tieltä, ja ennen myyntiä olemme tietysti tarkistaneet, että kaikki on kunnossa ja moottori hyrrää moitteetta. Valikoimiimme kuuluvat käytetyt vaihtoautot kaikilta tunnetuilta automerkeiltä, ja valikoima on kattava tarjoten jokaiselle jotakin. Myymme käytetyt autot Savonlinnassa mukavaan hintaan – tutustu valikoimaan netissä tai tule paikan päälle käymään.

Hanki vaihtoauto Savonlinnassa

Kun haussa on huollettu ja hyväkuntoinen vaihtoauto, tule katsomaan Vauhti-Vaunun tarjonta lisäpalveluineen. Meiltä löydät parhaat vaihtoautot Savonlinnassa mukavan ja asiantuntevan palvelun kera. Vauhti-Vaunu välittää hyväkuntoiset ja edulliset vaihtoautot Savonlinnan lisäksi Mikkelissä, Kotkassa ja Lappeenrannassa – kattavan myymäläverkostomme ansiosta löydämme sinulle varmasti tarkoituksiisi sopivimman vaihtoauton. Muista, että meillä voit myös huoltaa autosi.

Hakuehdoilla löytyi: 15

Kallein ensin | Halvin ensin

Paikallinen Autoasi-korjaamo

Goodyear-rengasmyynti

Vauhti-Vaunu Huoltoluotto

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi.

Voit maksaa autosi huollon, renkaat ja varaosat kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Lue lisää ja hae luotto Kaupunkisi sivulta:

Kotka
Lappeenranta
Mikkeli
Savonlinna

Rengashotelli

Vauhti-Vaunun Rengashotellissa säilytät renkaasi kätevästi edulliseen 65 €:n kausihintaan. Palvelu sisältää renkaiden vaihdon, pesun, kuntotarkastuksen sekä säilytyksen.

Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä myyntiin

Kotka

Jumalniementie 2
48600 Kotka
Puh. 040 8410476
huolto.kotka@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Lappeenranta

Ajurinkatu 8
53500 Lappeenranta
Puh. 040 8431091
huolto.lappeenranta@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Mikkeli

Otavankatu 21
50130 Mikkeli
Puh. 040 5516515
huolto.mikkeli@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat

Savonlinna

Mertajärventie 8
57220 Savonlinna
Puh. 040 8416527
huolto.savonlinna@vauhti-vaunu.fi

Myynti, huolto ja varaosat